– VOITTOA: Kolme (Las Vegas minä, Phoenix minä, Kansas II)

KIERROKSET LED: 939

TOP 5s: 12.

TOP 10: 21

NAVAT: Kaksi (Brickyard 400, Michigan I)

MIKÄ MENI OIKEIN: Koska Team Penske on kuljettaja/miehistön päällikkö kokoonpano muuttuu vuoteen 2020 mennessä, Logano yhdistänyt voimansa Paul Wolfe, joka oli viettänyt edellisen yhdeksän vuotta työskennellyt Brad Keselowski., Uusi combo menestyi aikaisessa vaiheessa kahdella voitolla neljässä ensimmäisessä kilpailussa ennen kuin kausi keskeytettiin kahdeksi kuukaudeksi KORONAVIRUSPANDEMIAN (COVID-19) vuoksi.

No. 22-talli ei pystynyt pitämään tuota muotoa kilpa-ajon jälkeen uudelleen, vaan sai sen takaisin tarpeen tullen. Yli kauden viimeisessä 17 kilpailuista, Logano lähetetty kahdeksan top-viisi ja 13 top-10-pinnat – mukaan lukien playoff voittaa Kansas, joka lähetti hänet Mestaruuden 4 neljännen kerran urallaan.

sen lisäksi, että hän johtaa Cup-sarjaa, jossa juoksupaikka on keskimäärin 9.,0, Logano sidottu sarjan mestari Chase Elliott ja Ryan Blaney eniten vaiheessa top-10 päättyy 50. Hän oli myös yksi neljä kuljettajaa (Blaney, Elliott ja Martin Truex Jr.) ansaita yli 300 vaihe pistettä vuonna 2020.

mikä meni pieleen: kuten edellä mainittiin, 22-joukkue hiipui kevään ja suuren osan kesästä. 15 kilpailuista seuraavat NASCAR on palata toimintaa, Logano vain lähetetty kaksi top-viisi päättyy Martinsville (neljäs sija) ja Texas (kolmas sija). Hänen maalikeskiarvonsa tällä erätauolla oli keskinkertainen 16,3, vaikka hän kärsi tällä erätauolla vain yhden DNF: n.,

Phoenixin mestaruuskisassa Logano voitti avauserikoiskokeen ja johti 125 kierrosta. Kisan edetessä Elliott kuitenkin otti ohjat käsiinsä ja ajoi lopulta voittoon ja mestaruuteen. Logano sijoittui kolmanneksi pudottuaan tallikaveri Keselowskin taakse 10 kierroksen jälkeen.

MITÄ ODOTTAA VUONNA 2021: Kun koota vankka 2020 kaudella vähemmän-kuin-ihanteellinen olosuhteissa, siellä on paljon Logano, Wolfe, ja Nro 22 joukkue rakentaa., Ottaen huomioon, että heidän kysymyksiä, kevään ja kesän aikana, se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuinka nopeasti he saavat ulos karkea laastari 2021 aikataulu (jos ne osuvat yksi).